VERIFICAREA REPARATIA SCHIMBAREA INSTALATIEI ELECTRICE

VERIFICAREA REPARATIA SCHIMBAREA INSTALATIEI ELECTRICE


Notice: Undefined offset: 1 in /home/electract/public_html/wp-includes/media.php on line 70
  • slide_0_interventii_reparatii_electrice

VERIFICAREA, REPARATIA, SCHIMBAREA INSTALATIEI ELECTRICE

Daca ai probleme cu instalatia electrica sau nu ai curent in casa, cheama un electrician autorizat! Asiguram reparatia in cel mai scurt timp posibil. Instalatiile electrice vechi sunt subdimensionate fata de consumul aparaturii casnice actuale, nu sunt concepute sa faca fata tehnologiei moderne si necesita imbunatatiri care previn defectarea electronicelor si electrocasnicelor din apartamentul dumneavoastra. Inlocuim instalatia veche cu una sigura si eficienta, in cel mai scurt timp la preturi rezonabile.

Inlocuirea instalatiei electrice intr-o locuinta nu trebuie sa reprezinte o comoditate sau un lux, ci o necesitate, in special in cazul in care apartamentul este unul vechi, cu un nivel scazut de siguranta la acest capitol. O instalatie electrica deficitara poate creste consumul si costul facturilor de electricitate, fara a mai pune in discutie riscurile cele mai mari, cum ar fi incendiile.

Intr-o locuinta recent achizitionata trebuie sa primeze verificarea instalatiei electrice. In cazurile fericite, va fi nevoie doar de inlocuirea prizelor si intrerupatoarelor, insa este posibil ca intreaga instalatie electrica sa necesite inlocuire, de la prize pana la panoul electric.

Multe apartamente construite inainte de 1990 functioneaza in baza unui tablou de siguranta vechi ce nu mai prezinta fiabilitate. Firele de aluminiu vechi trebuie inlocuite dupa 40-50 de ani, cea mai buna solutie fiind firele de cupru. De asemenea, tablourile de siguranta vechi pot fi inlocuite cu tablouri automate, ce contin sigurante separate pentru obiectele de uz electrocasnic. Prizele din ceramic reprezinta o solutie foarte buna.

Tinand cont de riscurile operatiunii de inlocuire a instalatiei electrice, electricienii autorizati Electric Activ Construct reprezinta cea mai buna solutie pentru locuinta dumneavoastra.

In constructiile vechi, instalatia electrica a fost gandita pentru un consum redus de energie electrica, principalii consumatori fiind un televizor, un frigider si cateva becuri.

In ziua de azi, intr-o locuinta putem gasi mai multe televizoare, aer conditionar, frigider, cuptor cu microunde, masina de spalat vase/rufe, hota, cuptor electric, PC/laptop si incarcatoare de telefon/tableta. Intr-adevar, folosirea becurilor LED scade consumul de curent pentru iluminat, insa incarcarea generata de multitudinea de obiecte electrocasnice este in continuare destul de mare.

O instalatie veche, bazata pe fire de aluminiu se poate dovedi neperformanta, iar prizele sunt, in cele mai multe cazuri, insuficiente.

Cea mai buna solutie este inlocuirea instalatiei electrice cu una eficienta si performanta, iar echipele de electricieni autorizati Electric Activ Construct va pot ajuta de indata ce luati aceasta decizie.


Contactati-ne acum si problema este rezolvata!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now ButtonApel tarif normal