Un electrician pentru situatii neprevazute

Un electrician pentru situatii neprevazute

Electric Activ

Probabil ti-ai dorit de multe ori sa ai la dispozitia ta un electrician, pentru urgente electrice, mai ales cele care se intampla pe nepusa masa, la ore la care nu te astepti.

O problema electrica in locuința ta constituie oricum o problema. Este foarte important sa puteti apela, la orice ora, la un electrician autorizat si rapid.

Ce inseamna electrician pentru urgente?

E mai mult decat ideal sa poti solicita un electrician autorizat la orice adresa din București, indiferent de oră sau de zi.

De asemenea, e bine sa stiti ca, o firma de gen, ofera mai multe servicii, de care ar putea beneficia casa sau afacerea ta. Cum ar fi:

  • interventii electrice,
  • schimbat tablou electric,
  • montaj prize si intrerupatoare,
  • executii instalatii electrice de apartament,
  • comerciale și industriale,
  • mentenanta la instalatii electrice noi si existente si multe altele.

Cu disponibilitate non-stop, o asemenea echipa, care va poate acorda ajutor in tot ceea ce inseamna urgente electrice, ofera mai multe servicii, de care ar putea beneficia casa sau afacerea ta.

Care este importanta autorizatiei ANRE?

Echipele de interventie fiind formate in exclusivitate din electricieni profesioniști, certificați și acreditați ANRE.

Importanța siguranței instalatiilor electrice nefiind niciodata lasata la intamplare. Astfel ca toate interventiile sunt garantate minim 24 de luni.

Pentru siguranta dvs., apelati intotdeauna la electricieni autorizati precum cei de la ELECTRIC ACTIV. Verificati intotdeuna daca autorizarile sunt reale. Multi specialisti afirma ca sunt autorizati, dar din pacate nu pot face dovada acestui lucru. Verifica documentele noastre aici.

Servicii complexe

Cauzele cele mai des intalnite ale defectiunilor sunt scurtcircuitul, supratensiunea, vechimea avansata a instalațiilor electrice, dar si avariile provocate de fulger.

In oricare dintre aceste cazuri și altele similare, echipele de electricieni autorizați pot interveni urgent pentru remedierea defectiunilor.

Un lucru important: in funcție de gravitatea problemei, va sunt asigurate inclusiv servicii complexe de reparare a instalatiilor electrice, cum ar fi inlocuirea completa de accesorii electrice, de la prize la corpuri de iluminat, montarea sau inlocuirea tabloului electric sau a altor componente din cadrul aparatajului electric.

Un alt lucru important si tot legat de problemele electrice care ar putea interveni in viata ta.

De montat prize si intrerupatoare o poate face oricine, insa numai un electrician expert poate asigura garantia si siguranta lucrarii.

Desi este o operatiune simpla, este de departe cea care poate cauza pagube uriase daca nu este facuta cu simt de raspundere.

Fie ca sunteti in procesul de reamenajare sau doriti sa le schimbati din motive estetice si functionale, o echipa de electricieni intervin rapid pentru orice operatiuni ce includ montat prize, intrerupatoare si nu numai.

Prin urmare, atunci cand ai urgente de ordin electric, cu siguranta vei sti unde sa apelezi.

Electric Activ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now ButtonApel tarif normal
×