Servicii in domeniul electric – montare contor pasant

Servicii in domeniul electric – montare contor pasant

Servicii in domeniul electric – montare contor pasant

Ai nevoie de un electrician disponibil non stop in caz de avarii la sistemul electric? Ai nevoie de lucrari programate in domeniul electric, executii electrice cu electricieni autorizati? Poate fi vorba despre montoare prize si intrerupatoare, despre montare corpuri de iluminat, dar si despre lucrari mai ample. Electricienii autorizati ANRE de la Electric Activ pot raspunde la orice astfel de solicitari, avand expertiza si experienta necesare pentru lucrari oricat de complexe.

Panou electric

Nu conteaza ca este un detaliu mic sau o problema mai ampla, orice nevoi in materie electrica nu trebuie amanate, din motive de siguranta, dar si de confort. Electricitatea este astazi o utilitate de maxima importanta pentru omul modern si o multime de procese banale ale noastre din viata de zi cu zi depind de alimentarea corecta a dispozitivelor noastre la reteaua de curent electric. Practic, aproape ca nu putem functiona (din punct de vedere social si profesional) fara curent electric…

La capitolul serviciilor in domeniul electric, iata o problema care poata aparea – nevoia de schimbare sau montare contor pasant. Acest dispozitiv dispune de un bloc de memorie in care sunt stocate cantitatile de energie electrica consumate la diferite perioade de timp si este foarte util in orice spatiu. De regula, un astfel de tip de contor se utilizeaza in cazul consumatorilor rezidentiali sau in cazul utilizatorilor comerciali mai mici.

„Pentru ca siguranta este mai presus de toate, va recomandam sa apelati doar la persoane autorizate pentru acest tip de lucrare. Specialistii echipei Electric Activ cunosc foarte bine normele de protectie a muncii si desfasoara activitatile de montaj contor pasant doar cu picioarele de covorase sau presuri electroizolante, fara a atinge simultan doua borne si cu evitarea desfacerii conexiunilor circuitelor de curent”, explica cei de la Electric Activ.

„Contorul pasant inregistreaza consumul de energie electrica, defalcat din consumul inregistrat de un contor general. Practic, prin montarea unui contor pasant se tine o evidenta mai clara a consumului de energie electrica in diferite zone ale casei, a diverselor aparate sau persoane si firme care isi desfasoara activitatea in aceeasi cladire sau curte”, se mai precizeaza in aceeasi sursa.

Demn de mentionat este ca montarea unui control pasant nu necesita obligatoriu inregistrare la furnizorul de curent electric (nici firma de distributie, nici firma comerciala) si nu are nevoie de un sigiliu aparte. Dispozitivul pur si simplu faciliteaza impartirea facturii de plata intre mai multi utilizatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now ButtonApel tarif normal
×