Montarea tabloului electric, doar alaturi de un electrician autorizat

Montarea tabloului electric, doar alaturi de un electrician autorizat

Montarea tabloului electric, doar cu un electrician autorizat

 

Se intampla sa avem nevoie de interventia unui electrician pentru diverse operatiuni in locuinta sau in alte spatii (birouri, magazine, depozite etc.).

Tablou electric

Uneori poate sa fie o urgenta determinata de o defectiune. In alte cazuri poate dorim schimbarea unor prize sau corpuri de iluminat, conectarea unor aparate la retea, cu impamantare etc.

In ambele cazuri este important sa colaboram doar cu profesionisti autorizati.

Ce inseamna un electrician autorizat pentru montare tablou electric?

Un electrician autorizat ANRE pentru montare tablou electric, are pregatirea necesara plus experienta solida in domeniu.

Astfel, totul va decurge bine si rapid, in mod garantat, fara riscuri, fara surprize neplacute.

De ce sa alegi un electrician autorizat pentru montarea tabloului electric:

  • lucreaza mereu conform normelor, confor proiectului,
  • ia masuri de siguranta asa cum trebuie
  • iti ofera un document care atesta nu doar plata, ci si executia lucrarii.
  • ai parte de garantie legala asupra lucrarii (si pieselor efectuate, dupa caz) 
  • poti scapa de eventuale probleme in caz de situatii neplacute (de exemplu, nu pierzi asigurarea la incendiu, caci dovedesti ca ai facut operatiuni cu electrician autorizati si nu ai improvizat).

Pentru siguranta dvs., verificati intotdeauna daca certificarile sunt reale. Multi specialisti afirma ca sunt autorizati, dar din pacate nu pot face dovada acestui lucru. Verificati documentele noastre aici.

De ce este necesar sa montezi un tablou electric nou?

O lucrare solicitata adesea electricienilor este cea de montare tablou electric. Se poate monta un tablou intr-o constructie noua sau, cel mai des, se schimba tabloul electric vechi.

Tabloul electric este cea mai importanta componenta din instalatia electrica, de aceea necesita o atentie speciala.

El are rolul de a proteja in primul rand utilizatorii, apoi instalatia electrica si aparatele electrice, in functie de performantele protectiilor incluse in tablou”, se mentioneaza pe electricactiv.ro, website unde se poate solicita un electrician in orice sector din Bucuresti, la orice ora din zi sau din noapte.

Daca schimbati tabloul electric, ideal este sa alegeti sa investiti in aparatura mai performanta.

Cele mai nou modele de produse si accesorii ofera protectie maxima si siguranta deplina in utilizare, deci mai mult confort pentru utilizatorii rezidentiali sau de business.

Tabloul vechi nu face fata asa cum trebuie unui numar mare de consumatori, caci nu este updatat la nivelul de consum din zilele actuale.

Tabloul proiectat cu zeci de ani inainte nu mai este de actualitate. Ese necesara  inlocuirea lui cu un tablou electric nou si modern.

Dincolo de uzura morala, vorbim si de uzura tehnica ce este periculoasa pentru siguranta familie dumneavostra. 

Odata cu schimbarea tabloului electric vechi, cel modern va contine sigurante automate care se monteaza pe sina, cate o siguranta bipolara (protejeaza faza si nulul) pentru fiecare circuit si inlocuieste doua sigurante fuzibile ceramice din tabloul vechi, o siguranta generala cu protectie diferentiala (de mare importanta in ceea ce priveste protectia la electrocutare a persoanelor si a aparaturii electrocasnice) etc.

Afla mai multe despre noi aici

Contact Electric Activ

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now ButtonApel tarif normal
×