Montare tablouri electrice

Montare tablouri electrice / Înlocuire tablouri electrice

 Intervenții electrice 

Electric Activ - montare tablouri electriceElectricieni autorizati in Bucuresti si Ilfov pentru montare tablouri electrice

  • Cauți un electrician autorizat pentru montare tablouri electrice în condiții de maximă siguranță?
  • Te-ai hotărât să înlocuiești tabloul electric vechi?
  • Vrei să montezi un tablou electric nou? 
  • Solicită asistență autorizată în domeniul electric. Apelează la Electric Activ!

Firma noastră vă pune la dispoziție echipe de electricieni autorizați, în București și Ilfov, care vă vor înlocui tabloul electric în condiții de maximă siguranță.

Când este necesară înlocuirea tabloului electric?

 Motivele care stau la baza necesității înlocuirii tabloului electric vechi cu unul nou sunt numeroase printe care:

  • Tablourile electrice noi sunt mai sigure din punctul de vedere al riscului de incediu electric decât tablourile electrice vechi.
  • La tablourile elecrice noi, riscul de suferință de șoc electric este minim.
  • Eficiența energetică a casei dvs. este de asemenea crescută atunci când instalați o unitate de consum intern de calitate.
  • Când în apartament avem mai multe electrocasnice care au nevoie de alimentare la curent, tabloul electric necesită înlocuirea cu unul mai performant.

Este recomandată înlocuirea lui de către o persoană autorizată, altfel și cea mai mică greșeală poate atrage dezastre de proporții.

Respectarea normelor de siguranță este esențială pentru a nu suprasolicită instalația electrică, generând incendii majore.

O locuință dotată cu un număr mare de aparate electronice și electrocasnice necesită un tablou electric îmbunătățit, mai performant, pentru a nu ajunge în situația în care să fim nevoiți să-l înlocuim în totalitate.

Montarea tabloului electric

Cu multitudinea de informații disponibile pe internet, oricine ar putea fi tentat să-și monteze singur noul tablou electric. Această capcană trebuie evitată cu orice preț, deoarece o singură greșeală poate avea urmări grave, atât pentru cel ce se angajează în această operațiune, cât și pentru propria locuință și a vecinilor.

Electricienii autorizați Electric Activ,  reprezintă cea mai bună alegere pentru montarea unui tablou electric nou.

Cât de dificila este montarea unui tablou electric?

Pentru un profesionist, această operațiune nu este deloc complicată. Cu toate acestea, o astfel de lucrare poate reprezenta un risc în condițiile în care nu sunt respectate normele de siguranță, iar intervenția unei persoane neautorizate poate avea efecte negative, ducând la suprasolicitarea instalației electrice și, mai grav, la incendii generate de o fluctuație de tensiune sau de un simplu scurtcircuit.

În concluzie, montarea tabloului electric nu este dificil, atâta timp cât este realizat de o persoană autorizată cu experiență în domeniu.

Garanția pentru montarea tabloului electric

Echipele noastre de electricieni autorizați oferă garanție pentru toate lucrările executate.

Când trebuie să apelăm la un electrician autorizat Electric Activ?

Electricienii noștri vă stau la dispoziție oricând, pentru orice tip de lucrare electrică.

La montarea tabloului electric, în urmă înlocuirii suportului contorului, este absolut necesar ca un reprezentant ENEL să fie prezent. Acest lucru nu presupune cheltuieli adiționale, însă reprezentantul ENEL trebuie anunțat cu 2-3 zile în avans pentru a se putea prezența la timp la domiciliul dumneavoastră.

Durata de montare a tabloului electric

Montarea tabloului electric poate avea o durata de timp variabilă, însă nu ar trebui să depășească două ore.

Materiale necesare pentru montarea tabloului electric

Un electrician autorizat se va prezenta la domiciliul dumneavoastră cu tot echipamentul necesar (scule, materiale în conformitate cu normele impuse), astfel încât nu va fi nevoie de nicio pregătire în prealabil din partea dumneavoastră.

Contacteaza-ne!

Call Now ButtonApel tarif normal
×