MONTARE/INLOCUIRE/REVIZIE TABLOU ELECTRIC

  • slide_0_interventii_reparatii_electrice

MONTAREA, INLOCUIREA, REVIZIA TABLOULUI ELECTRIC

Cand in apartament avem mai multe electrocasnice care au nevoie de alimentare la curent, tabloul electric necesita inlocuirea cu unul mai performant. Este recomandata inlocuirea lui de catre o persoana autorizata, altfel si cea mai mica greseala poate atrage dezastre de proportii. Respectarea normelor de siguranta este esentiala pentru a nu suprasolicita instalatia electrica, generand incendii majore.

O locuinta dotata cu un numar mare de aparate electronice si electrocasnice necesita un tablou electric imbunatatit, mai performant, pentru a nu ajunge in situatia in care sa fim nevoiti sa-l inlocuim in totalitate.

Montajul tabloului electric

Cu multitudinea de informatii disponibile pe internet, orice ar putea fi tentat sa-si monteze singur noul tablou electric, insa aceasta capcana trebuie evitata cu orice pret, deoarece o singura greseala poate avea urmari grave, atat pentru cel ce se angajeaza in aceasta operatiune, cat si pentru propria locuinta si pentru locuintele vecinilor.

Electricienii autorizati Electric Activ Construct reprezinta cea mai buna alegere pentru montajul unui tablou electric nou.

Cat de dificil este montajul unui tablou electric?

Pentru un profesionist, aceasta operatiune nu este deloc complicata. Cu toate acestea, o astfel de lucrare poate reprezenta un risc in conditiile in care nu sunt respectate normele de siguranta, iar interventia unei persoane neautorizate poate avea efecte negative, ducand la suprasolicitarea instalatiei electrice si, mai grav, la incendii generate de o fluctuatie de tensiune sau de un simplu scurtcircuit.

In concluzie, montajul unui tablou electric nu este dificil, atata timp cat este realizat de o persoana autorizata cu experienta in domeniu.

Garantia montajului tabloului electric

Echipele noastre de electricieni autorizati ofera garantie pentru toate lucrarile executate.

In ce moment trebuie sa apelam la un electrician autorizat Electric Activ Construct?

Electricienii nostri va stau la dispozitie oricand, pentru orice tip de lucrare electrica. Trebuie, insa, sa tineti cont de faptul ca, la montajul tabloului electric in urma inlocuirii suportului contorului, este absolut necesar ca un reprezentant ENEL sa fie prezent. Acest lucru nu presupune cheltuieli aditionale, insa reprezentantul ENEL trebuie anuntat cu 2-3 zile in avans pentru a se putea prezenta la timp la domiciliul dumneavoastra.

Durata montajul tabloului electric

Aceasta poate avea o durata de tip variabila, insa nu ar trebui sa depaseasca doua ore.

Materiale necesare pentru montajul tabloului electric

Un electrician autorizat se va prezenta la domiciliul dumneavoastra cu tot echipamentul necesar (scule, materiale in conformitate cu normele impuse), astfel incat nu va fi nevoie de nicio pregatire in prealabil din partea dumneavoastra.

In schimb, in sarcina dumneavoastra va cadea contactarea reprezentatului ENEL, deoarece el va fi cel care va decide daca prezenta lui la montajul noului tablou electric va fi sau nu necesara.


Contactati-ne acum si problema este rezolvata!

Posted in: caut electrician, Echipe Electricieni Autorizati, electrician, electrician bucucuresti, electrician interventii, electrician non stop, electricieni autorizati, firma electricieni, inlocuire tablou electric, instalatii electrice, montare tablou electric, schimbare tablou electric, servicii electrice
Tags: , , , , , , , , , , , , , ,