Montare corpuri de iluminat

Montarea corpurilor de iluminat

Montam sau înlocuim corpuri de iluminat (lustre, aplice, etc.) în condiții de siguranță maxima. Vă schimbam becurile din întreagă casa.

Instalare corpuri de iluminat
Corpurile de iluminat reprezintă mecanisme care fixează lămpile electrice și permit alimentarea lor cu energie electrica. Instalarea corpurilor de iluminat consta în suspendarea acestora de o tija metalica, fiind fixate direct pe pereți sau în tavan.

Corpurile de iluminat pot fi următoarele: corpuri de iluminat interior, corpuri de iluminat exterior, corpuri de iluminat stradal și corpuri de iluminat industriale.

Pe parcursul procesului de instalare a corpurilor de iluminat, electricieni sunt obligați să respecte regulile de protecție a muncii, cu scopul de a evita orice tip de accidente cu urmări grave.

Electric Activ Construct pune la dispoziția dumneavoastră echipe de electricieni autorizați ce vă pot asista în intervenții electrice rapide. Apelați cu încredere numărul de telefon 0721767878 și un electrician se vă prezenta în cel mai scurt timp la adresa solicitata.

Ați achiziționat un nou corp de iluminat ce necesita montaj, însă ați prefera să nu vă ocupați dumneavoastră de acest lucru? Apelați cu încredere numărul nostru de telefon 0721767878 și un electrician autorizat Electric Activ Construct vă interveni în cel mai scurt timp pentru a vă oferi cea mai buna soluție.

Suntem o echipa profesionista de electricieni pregătită să facă fata oricărui tip de intervenție asupra circuitelor electrice.

Montaj profesional corpuri de iluminat
Electricienii Electric Activ Construct asigura servicii pentru:

Montaj corpuri de iluminat interior;

Montaj corpuri de iluminat exterior;

Montaj corpuri de iluminat industriale;

Montaj corpuri de iluminat stradal.

Echipele noastre de electricieni sunt autorizate ANRE și serviciile lor vizează atât persoanele fizice, cât și juridice și sunt realizate în conformitate cu regulile de protecție a muncii, în scopul evitării oricărui tip de vătămare corporala.


Call Now ButtonApel tarif normal