MONTARE CORPURI DE ILUMINAT

  • slide_0_interventii_reparatii_electrice

MONTAREA CORPURILOR DE ILUMINAT

Montam sau inlocuim corpuri de iluminat (lustre, aplice, etc.) in conditii de siguranta maxima. Va schimbam becurile din intreaga casa.

Instalare corpuri de iluminat

Corpurile de iluminat reprezinta mecanisme care fixeaza lampile electrice si permit alimentarea lor cu energie electrica. Instalarea corpurilor de iluminat consta in suspendarea acestora de o tija metalica, fiind fixate direct pe pereti sau in tavan.

Corpurile de iluminat pot fi urmatoarele: corpuri de iluminat interior, corpuri de iluminat exterior, corpuri de iluminat stradal si corpuri de iluminat industriale.

Pe parcursul procesului de instalare a corpurilor de iluminat, electricieni sunt obligati sa respecte regulile de protectie a muncii, cu scopul de a evita orice tip de accidente cu urmari grave.

Electric Activ Construct pune la dispozitia dumneavoastra echipe de electricieni autorizati ce va pot asista in interventii electrice rapide. Apelati cu incredere numarul de telefon 0721767878 si un electrician se va prezenta in cel mai scurt timp la adresa solicitata.

Ati achizitionat un nou corp de iluminat ce necesita montaj, insa ati prefera sa nu va ocupati dumneavoastra de acest lucru? Apelati cu incredere numarul nostru de telefon 0721767878 si un electrician autorizat Electric Activ Construct va interveni in cel mai scurt timp pentru a va oferi cea mai buna solutie.

Suntem o echipa profesionista de electricieni pregatita sa faca fata oricarui tip de interventie asupra circuitelor electrice.

Montaj profesional corpuri de iluminat

Electricienii Electric Activ Construct asigura servicii pentru:

Montaj corpuri de iluminat interior;

Montaj corpuri de iluminat exterior;

Montaj corpuri de iluminat industriale;

Montaj corpuri de iluminat stradal.

Echipele noastre de electricieni sunt autorizate ANRE si serviciile lor vizeaza atat persoanele fizice, cat si juridice si sunt realizate in conformitate cu regulile de protectie a muncii, in scopul evitarii oricarui tip de vatamare corporala.


Contactati-ne acum si problema este rezolvata!

Posted in: caut electrician, Echipe Electricieni Autorizati, electrician, electrician bucucuresti, electrician interventii, electrician non stop, electricieni autorizati, firma electricieni, inlocuire tablou electric, instalatii electrice, montare tablou electric, schimbare tablou electric, servicii electrice
Tags: , , , , , , , , , , , , , ,