Interventii Bucuresti si Ilfov

Electricienii Electric Activ sunt NON-STOP disponibili în București, cât și în Ilfov, pentru a vă ajuta, oferindu-vă asistenta profesionala 24/24.

Echipele de intervenții Electric Activ au la dispoziție aparaturi complete astfel încât să poată soluționă pe loc toate problemele electrice apărute. Electricienii nostrii sunt pregătiți pentru a interveni la orice ora din zi și din noapte, 24/24, 7 zile din 7,în limita disponibilității echipelor . În maxim o ora de la apelul dumneavoastră, un electrician vă fi la ușa dumneavostra, pregătit pentru orice fel de urgenta.

Vă oferim o garanție de 24 de luni pentru calitatea manoperei lucrărilor noastre. De îndată ce defecțiunea electrica vă fi soluționată, electricienii nostrii specializați vă vor oferi garanția calității sub forma unui document de conformitate electrica. 

Pentru orice tip de urgenta electrica în București sau în Ilfov, apelați cu încredere numărul nostru de telefon 0721767878. Oferim suport pentru situații de urgenta ale sistemului dumneavoastră electric atât în locuințele dumneavoastră, cât și în incinta spatiilor comerciale sau industriale:

– Identificarea defecțiunilor pentru uz casnic, comercial, industrial;

– Identificarea defecțiunilor legate de circuitele de alimentare și de iluminat;

– Reparațiile defecțiunilor tabloului electric;

– Înlocuirea prizelor și întrerupătoarelor defecte;

– Reparațiile cablurilor uzate;

– Remedierea defecțiunilor cauzate de apa.

Daca instalația dumneavoastră electrica necesita reparații, apelați cât mai rapid la serviciile noastre de intervenții rapide autorizate ce vă pot asista în următoarele scenarii legate de instalațiile electrice:

– Lipsa tensiunii electrice în locuință

– Diverse tipuri de avarii la instalația electrica;

– Defecțiuni sau modernizări ale tablourilor electrice;

– Verificare instalație electrica;

– Montare sisteme de protecție la supratensiune și împotrivă electrocutării;

– Evaluare risc de incendiu;

– Revizie instalație electrica;

– Schimbare sau reparare tablouri electrice, corpuri și sisteme de iluminat;

– Montare întrerupătoare, prize, conectare rețea TV și internet;

– Instalare circuite suplimentare pentru AC și electrocasnice (plite electrice, mașini de spălat rufe, mașini de spălat vase, etc.);

– Instalare și punere în funcțiune aparatura.

Echipele noastre de intervenție Electric Activ formate din electricieni profesioniști autorizați sunt disponibile în toate cele 6 sectoare din București și în Ilfov. Serviciile noastre vizează atât persoanele fizice cu domiciliul în București sau Ilfov, cât și societăților comerciale și asociațiilor de proprietari.

Call Now ButtonApel tarif normal
×