Inlocuirea instalațiilor electrice

Inlocuirea instalațiilor electrice

Interventii electrice Bucuresti si Ilfov

Daca ai probleme cu instalația electrica sau nu ai curent în casa, cheamă un electrician autorizat pentru inlocuirea instalatiilor electrice!

Asiguram reparația în cel mai scurt timp posibil.

Echipele noastre de electricieni autorizati ANRE va ofera servicii pentru inlocuirea instalațiilor electrice veche cu una sigura și eficienta, în cel mai scurt timp la preturi rezonabile.

Inlocuirea instalatiilor electrice

De ce sa inlocuiesti instalatia electrica?

Instalațiile electrice vechi sunt subdimensionate fata de consumul aparaturii casnice actuale. Nu sunt concepute să facă fata tehnologiei moderne și necesita îmbunătățiri care previn defectarea electronicelor și electrocasnicelor din apartamentul dumneavoastră.

Înlocuirea instalației electrice într-o locuință nu trebuie să reprezinte o comoditate sau un lux, ci o necesitate. In mod special, în cazul în care apartamentul este unul vechi, cu un nivel scăzut de siguranță, aceasta trebuie inlocuita.

O instalație electrica deficitara poate creste consumul și costul facturilor de electricitate, fară a mai pune în discuție riscurile cele mai mari, cum ar fi incendiile.

Într-o locuință recent achiziționată trebuie să primeze verificarea instalației electrice. În cazurile fericite, vă fi nevoie doar de înlocuirea prizelor și întrerupătoarelor. Este posibil ca întreagă instalație electrica să necesite înlocuire, de la prize până la panoul electric.

Multe apartamente construite înainte de 1990 funcționează în baza unui tablou de siguranță vechi ce nu mai prezinta fiabilitate. Firele de aluminiu vechi trebuie înlocuite după 40-50 de ani, cea mai buna soluție fiind firele de cupru.

Care sunt solutiile oferite de electricieni autorizati?

Tablourile de siguranță vechi pot fi înlocuite cu tablouri automate, ce conțin siguranțe separate pentru obiectele de uz electrocasnic. Prizele din ceramic reprezintă o soluție foarte buna.

Ținând cont de riscurile operațiunilor pentru înlocuirea instalațiilor electrice, electricienii autorizați Electric Activ reprezintă cea mai buna soluție pentru locuință dumneavoastră.

În construcțiile vechi, instalația electrica a fost gândită pentru un consum redus de energie electrica, principalii consumatori fiind un televizor, un frigider și câteva becuri.

Folosirea becurilor LED scade consumul de curent pentru iluminat, dar încărcarea generata de multitudinea de obiecte electrocasnice este în continuare destul de mare.

O instalație veche, bazata pe fire de aluminiu se poate dovedi neperformanta, iar prizele sunt, în cele mai multe cazuri, insuficiente.

Inlocuirea instalatiilor electrice este singura solutie atunci cand prizele se ard constant, cand penele de curent sunt lungi si foarte dese, cand anumite prize sau chiar aparate electrocasnice curenteaza la simpla atingere sau cand exista constant fluctuatii de tensiune in becuri si in alte aparate din casa.

De ce sa inlocuiesti instalatia electrica veche cu echipele noastre?

In situatiile de mai sus, cea mai buna soluție este înlocuirea instalației electrice cu una eficienta și performanta. Echipele de electricieni autorizați Electric Activ vă pot ajuta de îndată ce luați aceasta decizie.

Electricieni autorizati si cu experienta se vor deplasa la fata locului si vor constata starea in care se afla instalatia electrica. Se vor estima costurile necesare schimbarii sau refacerii in intregime a acesteia, precum si durata necesara demersului. 

Pentru siguranta dvs., apelati intotdeauna la electricieni autorizati precum cei de la ELECTRIC ACTIV. Verificati intotdeuna daca autorizarile sunt reale. Multi specialisti afirma ca sunt autorizati, dar din pacate nu pot face dovada acestui lucru. Verifica documentele noastre aici.

Alte servicii oferite:

Call Now ButtonApel tarif normal
×