Electrician Autorizat Sector 6

Electrician Autorizat Sector 6 – București

Interventii electrice in Bucuresti si Ilfov

Electric Activ are echipe de electricieni autorizati, pregătiți pentru orice intervenție electrica in regim de urgenta în Sectorul 6 București.

Chiar daca aveți o problema minora sau una de o complexitate foarte mare cu circuitele electrice,suntem aici și vă puteți baza pe serviciile oferite de noi!

Toate intervențiile executate de echipe de electricieni ce lucrează în regim de urgenta în Sector 6 București sunt garantate 24 luni.

Echipele Electric Activ, de electricieni profesioniști, respecta cu rigurozitate normele în vigoare și folosesc doar materiale de calitate.

Asiguram in regim de urgenta reparații la cicuitele dumneavoastră electrice făcute de electricieni autorizati ANRE ce vor rezolva oricare probleme de natura electrica pe care o întâmpinați la domiciliul dumneavoastră sau după caz în incintele spatiilor comerciale sau industriale din Sectorul 6 București.

Vă recomandam să nu faceți improvizații și să apelați la un electrician autorizat în sector 6, iar el iți vă remedia problema în cel mai scurt timp. Siguranță dumneavoastră este pe primul loc!

Pentru siguranta dvs., apelati intotdeauna la electricieni autorizati precum cei de la ELECTRIC ACTIV.

Verificati intotdeuna daca autorizarile sunt reale.

Multi specialisti afirma ca sunt autorizati, dar din pacate nu pot face dovada acestui lucru. 

Verifica documentele noastre aici.

Puteți să ne contactati oricand- suntem aici pentru dumneavoastră. În regim de urgenta, cel mai apropiat echipaj de electricieni autorizați se vă deplasa la adresa dumneavoastră în Sectorul 6 București.

Servicii puse la dispozitia Dvs:

Zonele de intervenție de rapida pentru electricienii Electric Activ:

Cartierul Dr. Taberei ( Dr. Taberei, Blvd. 1 Mai, Sibiu, Aleea Compozitorilor, Pașcani, Argeși, Târgu Neamț, Topolovăț)

Cartierul Ghencea ( Cooperativei, Bascov, Culturii, Lavei, Ghidigeni, Nandru, Bulgărașu, Mugurelui, Rubinului, Dantelei)

Cartierul Cotroceni ( Șoseaua Pandurii, Alexandru Vitzu, Calea 13 Septembrie, Izvor, Joseph Lister, Doctor Carol Davila, Blvd Eroilor, Ana Davila)

Puteți verifica acoperirea noastră și în celelalte sectoare din București: ( Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5,   București și Ilfov).

Electric Activ

Telefon: 0721 767 878 (Apel cu tarif normal)

Call Now ButtonApel tarif normal
×