Electrician Autorizat Sector 4

Electrician Autorizat Sector 4 – București 

Interventii electrice in regim de urgenta in Bucuresti si Ilfov

Electric Activ  are echipe de electricieni autorizati, pregătiți pentru orice intervenție electrica in regim de urgenta, în Sectorul 4 București.

Electric Activ - eletrician sector 4Chiar daca aveți o problema minora sau una de o complexitate foarte mare cu circuitele electrice, suntem aici și vă puteți baza pe serviciile oferite de noi!

Toate intervențiile executate de echipajele de electricieni ce lucrează în regim de urgenta în Sector 4 București, sunt garantate 24 luni.

Echipele Electric Activ de electricieni profesioniști, respecta cu rigurozitate normele în vigoare și folosesc doar materiale de calitate.

Asiguram in regim de urgenta, pentru dumneavoastră, reparații la circuitele electrice, făcute de electricieni profesioniști înregistrați ANRE.

Acestia vor rezolva orice problema de natura electrica, pe care o întâmpinați la domiciliul dumneavoastră sau după caz în incintele spatiilor comerciale sau industriale din Sectorul 4 București.

Vă recomandam să nu faceți improvizații și să apelați la un electrician autorizat în sector 4, iar el iți vă remedia problema în cel mai scurt timp.

Siguranță dumneavoastră este pe primul loc!

Apelati doar la firme specializate, care ofera garantie.

Solicitati intotdeauna documentele care sa ateste autorizarea. 

Pentru siguranta dvs., apelati intotdeauna la electricieni autorizati precum cei de la ELECTRIC ACTIV.

Verificati intotdeuna daca autorizarile sunt reale.

Multi specialisti afirma ca sunt autorizati, dar din pacate nu pot face dovada acestui lucru. 

Verifica documentele noastre aici.

Puteți să ne contactati oricand- suntem aici pentru dumneavoastră.

În regim de urgenta, cel mai apropiat echipaj de electricieni autorizați se vă deplasa la adresa dumneavoastră în Sectorul 4 București.

Servicii puse la dispozitia Dvs:

Zonele de intervenție de rapida pentru electricienii Electric Activ:

Nițu Vasile, Alexandru Obregia, Luică, Piața Sudului, Turnu Măgurele, Drumul Găzarului, Secuilor, Râul Mară, Constantin Brâncoveanu, Emil Racoviță, Moldovița, Dunări, Trivale, Izvorrul Muresului, Reșita, Izvorul Crișului, Daracului, Paduroiu, Huși, Alunișului, Voila, Săvinești, Tulnici, Drumul Jilavei, Dealul mare, Ristea Ion, Poieni, Drăgășani, Caporal Marin Grigore, Almașu mare, Slătioara, Alexandru Anghel, Iordache Năstase, Odei, Cristea Ionescu, Băilești, Toporași, Pridvorului, Blvd Tineretului, Baladei, Abatorului, Plugarilor, Piscului, Vișana, Aleea Bran.

Puteți verifica acoperirea noastră și în celelalte sectoare din București: ( Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 5, Sector 6  București și Ilfov).

Electric Activ

Telefon: 0721 767 878 (Apel cu tarif normal)

Call Now ButtonApel tarif normal
×