Electrician Autorizat Sector 2

Electrician Autorizat Sector 2 Bucuresti

Interventii electrice in regim de urgenta in Bucuresti si Ilfov

Electric Activ are echipe de electricieni autorizati în Sectorul 2 București, pregătiți pentru orice intervenție electrica in regim de urgenta.

Electric Activ - electrician sector 2Chiar daca aveți o problema minora sau una de o complexitate foarte mare cu circuitele electrice, suntem aici și vă puteți baza pe serviciile oferite de noi!

Toate intervențiile executate de echipele de electricieni autorizati ce lucrează în regim de urgenta în Sector 2 București sunt garantate 24 luni.

Echipele Electric Activ, de electricieni profesioniști, respecta cu rigurozitate normele în vigoare și folosesc doar materiale de calitate.

Asiguram in regim de urgenta reparații la circuitele dumneavoastră electrice făcute de electricieni autorizati ANRE ce vor rezolva oricare probleme de natura electrica pe care o întâmpinați la domiciliul dumneavoastră sau după caz în incintele spatiilor comerciale sau industriale din Sectorul 2 București.

Vă recomandam să nu faceți improvizații și să apelați la un electrician autorizat în sector 2, iar el iți vă remedia problema în cel mai scurt timp.

Siguranță dumneavoastră este pe primul loc! Cereti documentele care sa ateste autorizarea.

Verificati documentele noastre aici.

Puteți să ne contactati oricand- suntem aici pentru dumneavoastră.

În regim de urgenta, cel mai apropiat echipaj de electricieni autorizați, se vă deplasa la adresa dumneavoastră în Sectorul 2 București.

Servicii puse la dispozitia Dvs:

Zonele de intervenție Electric Activ:

Cartierul Colentina (electricieni autorizați inclusiv în zona Șoseaua Andronache, Spitalul Fundeni, Șoseaua Colentina, Doamna Ghica, Plumbuita, Petricani, Teii, Icoanei)

Cartierul Obor (Piața Bucur-Obor, Moșilor, Ștefan cel mare, Mașina de Pâine, Ferdinand, Ziduri Moși, Avrig)

Cartierul Pantelimon (Iancului, Delfinului, Ritmului, Șoseaua Pantelimon, Mega Mall, Morarilor, Cora Pantelimon)

Cartierul Vatra Luminoasă (Arena Națională, Vatra Luminoasă, Maior Coravu, Agricultori, Mătăsari, Pache Protopopescu, Piața Muncii)

Puteți verifica acoperirea noastră și în celelalte sectoare din București: ( Sector 1, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6  București și Ilfov).

Electric Activ

Telefon: 0721 767 878 (Apel cu tarif normal)

Call Now ButtonApel tarif normal
×