Electrician Autorizat Ilfov

Electrician Autorizat în Ilfov

Interventii electrice in regim de urgenta in Ilfov si Bucuresti

Electric Activ  are echipe de electricieni autorizati, pregătiți pentru orice intervenție electrica în regim de urgenta în Judetul Ilfov si Bucuresti.

Chiar daca aveți o problema minora sau una de o complexitate foarte mare cu circuitele electrice, suntem aici și vă puteți baza pe serviciile oferite de noi NON-STOP!

Toate intervențiile executate de echipe de electricieni autorizati ce lucrează în regim de urgenta în Ilfov sunt garantate 24 luni. Echipele Electric Activ  de electricieni autorizati, respecta cu rigurozitate normele în vigoare și folosesc doar materiale de calitate.

Priza foc

 

Asiguram in regim de urgenta reparații la cicuitele dumneavoastră electrice. Lucrarile vor fi realizate de electricieni autorizati ANRE.  Electricienii nostri vor rezolva orice problema de natura electrica pe care o întâmpinați la domiciliul dumneavoastră sau după caz în incintele spatiilor comerciale sau industriale din Ilfov si Bucuresti.

Vă recomandam să nu faceți improvizații și să apelați la un electrician autorizat în Ilfov, iar el iți vă remedia problema în cel mai scurt timp. Siguranță dumneavoastră este pe primul loc !

Puteți să ne contactati 24 din 24, 7 zile din 7- suntem aici pentru dumneavoastră. În regim de urgenta, cel mai apropiat echipaj de electricieni autorizați se vă deplasa la adresa dumneavoastră în Ilfov.

Pentru siguranta Dvs. si a celor dragi, NU lucrati cu amatori. Cereti intotdeuna documentele care sa ateste certificarile.

Verifica aici documentele noastre!

Servicii puse la dispozitia Dvs:

Zonele de intervenție de rapida pentru electricienii Electric Activ:

Zone acoperire Măgurele ( Tangentei, Amurgului, Codrului, Pescarului, etc…)

Zone acoperire Comuna-Berceni ( Independentei, Mamină, Bd. 1 Mai, etc…)

Zone acoperire Popești-Leordeni ( Drumul Fermei, Amurgului, Oituz, etc…)

Zone acoperire Bragadiru ( Iderei, Trandafirilor, Șoseaua Alexandriei, Piața Bragadiru, Florilor, Povernei, etc… )

Zone acoperire Chiajna ( Câmpului, Dudu, Apeductului, Eroului, 9 Mai, Vlad Țepeș, Zorelelor, Comuna Roșu, etc… )

Zone acoperire Voluntari ( Stefanesti de sus/jos, Tunari, Afumați, Popasului, Niță Pintea, Pipera-Tunari, Erou Iancu Nicolae, etc… )

Zone acoperire Otopeni ( Horia Cloșca și Crișan, Sofia, Belgrad, Odăile, Maramureș, Aeroportul Henri Coandă, etc… )

Zone acoperire Mogoșoaia (Chitila, Puțul cu Brad, Ariei, Poieni, Valea Parcului, Martha Bibescu, Șoseaua Chitila-Mogoșoaia etc…)

Puteți verifica acoperirea noastră și în celelalte sectoare din București: ( Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6  București ).

Electric Activ

Telefon: 0721 767 878 (Apel cu tarif normal)

Call Now ButtonApel tarif normal
×