Despre noi

Definitia noastra este:


 • Connector.

  Promptitudine

  Intelegem ca timpul dumneavoastra este important, de aceea incercam sa gasim solutii rapide pentru problemele pe care le aveti.

 • Connector.

  Calitate

  Punem accent pe calitatea serviciilor prestate pentru ca aceasta ne recomanda mai departe. Ca dovada stau marturiile clientilor nostrii.

 • Connector.

  Garantia serviciilor

  Orice lucrare realizata beneficiaza de un certificat de garantie si conformitate.

Electric Activ Construct este o companie formata din profesionisti calificati cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul instalatiilor electrice, garantand servicii de inalta calitate.

Ai ramas pe intuneric?  In maxim o ora problema dumneavoastra este rezolvata!

Dacă ai nevoie de un electrician bun, înseamnă că te afli, cel mai probabil, în situaţia în care ai probleme cu prizele, cu tabloul electric sau, pur şi simplu, ai rămas fără curent şi nu ştii exact ce s-a întâmplat. În astfel de cazuri, căutatul unui electrician priceput pe internet e, practic, imposibil şi nu te poate ajuta decât un număr de telefon deja salvat din timp.

Specialiştii de la Electric Activ sunt prompţi, eficienţi şi răspund de intervenţii atât în Bucureşti, cât şi în Ilfov. Electricienii autorizati te vor ajuta, indiferent dacă ai nevoie de un serviciu pentru locuinţa personală sau eşti proprietarul unei afaceri, cei de la Electric Activ garantându-ţi o soluţie eficientă şi rapidă pentru cele mai des întâlnite probleme, de la montarea sau revizia tabloului electric şi până la montarea siguranţelor monofazat şi trifazat sau instalarea venilatorului de aerisire.

Intervenim 24/24 in limita disponibilitatii echipelor!

Call Now ButtonApel tarif normal