REMEDIERI DEFECTIUNI DIVERSE SCURTCIRCUITE

  • slide_0_interventii_reparatii_electrice


REMEDIEREA DIVERSELOR DEFECTIUNI – SCURTCIRCUIT ELECTRIC

Arderea frecventa a becurilor sau a prizelor poate fi un semn al unui sistem electric deficitar sau chiar avariat. In cel mai fericit caz, defectiunile pot fi minore si se pot solutiona cu usurinta, insa o defectiune majora care nu este remediata la timp va poate pune in pericol locuinta si chiar si viata.

Electric Activ Construct va recomanda verificarea periodica a instalatiei electrice si va pune la dispozitie urmatoarele servicii:

– verificare a circuitelor electrice din locuința dumneavoastra, astfel incat acestea sa functioneze in parametri normali și sa suporte consumul electric;
– inlocuirea vehcilor instalatii electrice pentru a evita incendii sau avarierea aparatelor electrice din casă;
– inlocuirea cablurilor electrice uzate, a prizelor și a întrerupătoarelor deteriorate sau cu defecțiuni, deoarece acestea reprezinta surse frecvente de incendiu sau accidente.


Contactati-ne acum si problema este rezolvata!

Posted in: caut electrician, Echipe Electricieni Autorizati, electrician, electrician bucucuresti, electrician interventii, electrician non stop, electricieni autorizati, firma electricieni, inlocuire tablou electric, instalatii electrice, montare tablou electric, protectii impotriva electrocutarii, reparatii scurtcircuit, schimbare tablou electric, servicii electrice
Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,