3 semne ca instalatia ta electrica are nevoie de ajutor

3 semne ca instalatia ta electrica are nevoie de ajutor

Electrician autorizat Bucuresti

Probleme instalatie electrica

Din ce in ce mai multe incendii apar ca urmare a instalatiilor electrice invechite, a reparatiilor improvizate sau a utilizarii unui tablou electric prea vechi. De asemenea, numarul de decese in urma incendiilor sau exploziilor cauzate de instalatia electrica defectuoasa a crescut si el vertiginos in ultimii ani.

Problemele electrice nu sunt genul de probleme pe care le poti rezolva cu un tutorial de pe YouTube. Electricienii profesionisti au pregatire si calificari care te vor proteja de potentialele pericole ale electricitatii.

De unde stii cand ai o problema electrica? Iata mai jos cateva semne de care trebuie intotdeauna sa tii cont, iar daca observi ceva ciudat sa suni un electrician autorizat Bucuresti.

  1. Siguranta generala sare. La fel ca si sigurantele simple, generalul este proiectat sa sara atunci cand exista o problema, de obicei fiind vorba despre un circuit care atrage mai mult curent decat ar trebui.

Daca intampini ocazional aceste probleme e posibil sa nu existe o problema, ci doar o fluctuatie izolata de tensiune. Daca, insa, se intampla in mod regulat apeleaza la un electrician profesionist!

  • Luminile palpaie sau scad in intensitate. Daca ai o intrerupere a sursei principale de alimentare, este posibil ca lumina din casa ta sa palpaie. In cazul in care vecinii se confrunta, si ei, cu aceasta problema, atunci poate fi pur si simplu o problema locala si provizorie de alimentare de la retea si nu e nevoie sa suni la electrician.

In cazul in care lumina isi pierde din intensitate sau palpaie si vecinii nu au aceeasi problema, e posibil sa ai in casa un aparat care atrage prea mult curent, caz in care un electrician va remedia problema.

  • Surse de alimentare supraincarcate. Daca nu ai suficiente prize de alimentare pentru aparatele din casa, e posibil sa fi recurs deja la stechere duble sau triple sau la prelungitoare, idei care ofera optiuni pentru a conecta aparate suplimentare. Insa acestea pot pune tensiune pe o priza, pe circuit sau pe intreaga instalatie electrica.

Varianta ideala in aceasta situatie este sa contactezi un electrician profesionist care poate instala prize suplimentare acolo unde iti sunt necesare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now ButtonApel tarif normal
×